23 Nisan 2010 Cuma

İYİ Kİ DOĞDUN DEMET !



İYİ Kİ DOĞDUN DEMET !
23 Nisan’ın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olmasının yanı sıra magazin dünyasında başka anlamları da var. Mesela Demet Akalın’ın bugün doğum günü ve bugün “Zirve” adlı yeni albümünü çıkarıyor. Seyhan Müzik, Bülent Seyhan imzalı albümde her zamanki gibi Ersay Üner şarkıları ağırlıkta. Albümde toplam 6 şarkısı bulunan Ersay Üner, “Bu benim partim”, “Pasta”, “Umutsuz vaka”, “Dur”, “Allah’ın emri” ve albümün çıkış şarkısı olan “Tecrübe” şarkılarına imzasını atmış. Albüme adını veren şarkı yani “Zirve” ve Demet’in adeta hayalini anlatan şarkı “Evli, Mutlu, Çocuklu” ise Gökhan Şahin ve Ceyhun Çelik’e ait. 

Albümde 2 tane de Yıldız Tilbe şarkısı var. Biri “Dayan Yüreğim” diğeri de uzun zamandır ortalarda görünmeyen Hazal’ın 1995 yılında çıkardığı albümünde sözleri Yıldız Tilbe’ye, bestesi Bülent Özdemir’e ait “Bozuyorum Yeminimi” adlı şarkı. Hatta bu şarkı yüzünden Hazal Demet’e göndermelerde bile bulundu ; “Hayırlısı olsun da insan bir arar, haber verir; adab-ı muaşeret gereği” diye”. Bunlar gündeme gelmek için yapılan şeyler diye düşünülse de, Pop’un Kraliçesi Demet kendine düşeni yaptı ve özrünü Hazal’a çiçeğini göndererek diledi.
Albümde Tan Taşçı’nın da “Çanta” adlı bir şarkısı bulunuyor. Remixini David Şaboy’un yaptığı parça yazın hitlerinden.
Türkiye’nin bir cd basım fabrikası olmadığından Cd’ler yurtdışından ülkemize geliyor, fakat doğal felaket kül bulutları bugünlerde çıkacak tüm albümleri etkiliyor.Demet’in albümü de bu albümlerden.23 nisan’da çıkması planlanan albüm Seyhan müzik resmi sitesinde 27 nisan olarak düzeltilmiş durumda. Ama siz albüm heyecanını bekleyemem hemen dinlemek istiyorum diyorsanız buradan buyurun ; seyhan müzik

Bugün Demet 3’ü bir arada heyecan yaşıyor…
Biri Doğum günü olmasından dolayı çiçekleri hediyelerini kabul etmesi, diğeri albümünü bugün çıkarıyor olması ve sonuncusu da bu akşam Maslak Venue’de vereceği konserinin heyecanı. Konserin sanat danışmanı Nur sonbahar ve kıyafetler yine Süleyman Demirel imzalı. Unutmadan Demet daha albümü çıkmadan arı gibi çalışmaya devam ediyor. 19 nisan pazartesi çıkış parçası olan “Tecrübe”’ye Teoman Topçu yönetmeliğinde 82 kişilik bir ekiple, köy yerinde kızlı erkekli futbol maçı yapılarak klip çekildi. Çekimleri çamurun oluşturduğu kir ve ayakkabılardaki ağırlık nedeniyle uzun süren klip Demet'in bugün vereceği Maslak Venue konserinde gösterime girecek.

Pop'un Kraliçesi "Demet Akalın Bekensir" albümünün adı gibi yine "ZİRVE"'de. Bu akşam ki özel gösteriyi ve bu özel geceyi kaçırmak istemeyenler için konser biletlerine buradan ;  Biletix ulaşabilirsiniz.
İyi ki Doğdun Demet !
 

1 yorum:

onurdeli dedi ki...

Konseri de çok eğlenceliydi. Yeri geliyo dans kulübünde oluyosun, yeri geliyo bir hafif müzik barında. Hatta kendimi düğünde sandığım anlarda oldu, çok eğlenceliydi :) Yazılar güzel, böyle devam... ;)